Bep de Natris – Bogers

Bep is één van de 16 exposanten die zijn geselecteerd voor de Regionale Expositie van de SBV Brabant.  Je leest én ziet hier waarom haar werk zoveel indruk maakte op de juryleden. Bep is lid van Genootschap Beeldende Kunst (GBKO) in Oss

Tekenen heb ik altijd graag gedaan. Later ben ik een  creatieve cursus in verschillende technieken, zoals Aquarelleren  en acryl schilderen, gaan volgen in de Muzelinck in Oss.  Aquarelleren heb ik jaren gedaan. Realistisch werken spreekt mij het meest aan.

Na een workshop olieverf schilderen was ik verkocht. Ik vond het geweldig.  In ’s Heerenberg bij Academie “te Wildt” volg ik nu al jaren een cursus fijn schilderen volgens de oude meesters met olieverf.

Met mijn camera probeer ik momenten vast te leggen zoals een vakantie op Grand Canaria.

Daar is dit werk  ‘’een straatje in Teror’’  uit ontstaan.

Bep de Natris – Bogers

Bep de Natris – Bogers
Oss
Contact opnemen kan via het contactformulier onderaan op deze pagina

Geselecteerde werk:

“Straatje in Terror” Grand Canaria

Olieverf

Juryrapport

Bep de Natris is een fijnschilder in olieverf. Dit is te zien in het geschilderde straatje waarin alle onderdelen bijzonder gedetailleerd zijn weergegeven, de planten, stenen en met name het water. Er is een soort van bron geschilderd waarin het water bijna hoorbaar naar beneden stroomt. Water vormt voor een schilder een van de meest uitdagende onderwerpen en in dit schilderij is dit overtuigend  in beeld gebracht.

Ander werk van Bep de Natris – Bogers

Meer weten? Neem contact op met Bep de Natris

Omdat we de privacy van de exposanten respecteren, worden hier geen contactgegevens vermeld.
Maar met onderstaand contactformulier kunt u rechtstreeks contact opnemen met de kunstenaar.

Meer over het GBKO

Bep is lid van het Genootschap Beeldende Kunst Oss

Het Genootschap bestaat 60 jaar en heeft 40 ambitieuze amateurkunstenaars, die zoveel mogelijk willen laten zien wat zij kunnen verbeelden, maken en presenteren. Maandelijks komen de leden van het Genootschap bij elkaar in het Zuidergebouw aan de Oude Molenstraat te Oss. Na de ledenvergadering worden de nieuwste werken en/ of toegepaste technieken besproken.

Doel is om andere kunstenaars te ontmoeten, samen werk te bespreken, van elkaar te leren om zo tot betere prestaties te komen. Het GBKO is 60 jaar later nog steeds een bloeiende vereniging.
 

Klik hier voor meer informatie.