Els den Boer

Els is één van de 16 exposanten die zijn geselecteerd voor de Regionale Expositie van de SBV Brabant.  Je leest én ziet hier waarom haar werk zoveel indruk maakte op de juryleden. Els is lid van Het Zeeuws Palet.

Mijn inspiratie komt vaak uit de natuur en de mensen, dieren en dingen om me heen. Ook de abstracte werken hebben een relatie met de natuur. Ik werk in acryl en olieverf en hou van kleur in mijn werk.

hetzeeuwspalet.nl/els-den-boer/
Eigen website: www.paint-something-els.nl
Profielfoto: Emile Calon

Els den Boer
Vlissingen
Contact opnemen kan via het contactformulier onderaan op deze pagina

Geselecteerde werk:

Schapen

Acryl, 50 x 40 cm

Juryrapport

Els den Boer schildert dieren vanuit een bijzonder perspectief. In het schilderij “Schapen” is gekozen voor een mooie close-up. Er ontstaat zo een afgewogen compositie waar het voorste schaap prominent in beeld komt gevolgd door de rest van de kudde. Deze kadering heeft als effect dat we een grote kudde vermoeden. De wolligheid van de schapen is haast voelbaar. De schilder laat zien dat zij een mooi gevoel heeft voor stofuitdrukking.

Ander werk van Els

www.paint-something-els.nl

Meer weten? Neem contact op met Els den Boer

Omdat we de privacy van de exposanten respecteren, worden hier geen contactgegevens vermeld.
Maar met onderstaand contactformulier kunt u rechtstreeks contact opnemen met de kunstenaar.

Meer over Het Zeeuws Palet

Els den Boer is lid van Het Zeeuws Palet. 

Deze vereniging is ruim dertig jaar geleden opgericht door een aantal beeldende kunstenaars uit Zeeland, die niet beroepsmatig als kunstenaar werkzaam waren. Door de jaren heen hebben kunstenaars van allerlei pluimage zich bij de vereniging aangesloten met allemaal dezelfde drive om kunst te maken. Het Zeeuws Palet biedt tot op de dag van vandaag een platform van formaat aan in Zeeland woonachtige kunstenaars.

Klik hier voor meer informatie.